Jobb

Regionsdirektør Vest

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon innen segmentene VVS, Vann og miljøteknikk (VMT) og industri i Norge og har en omsetning på ca. 8,4 mrd NOK. Selskapet har ca. 950 ansatte, 54 utsalgssteder og et landsdekkende logistikksystem. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl er en del av Saint-Gobain Distribution Norway som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Regionsdirektør Vest

Til nyopprettet rolle søker vi en regionsdirektør som gjennom aktiv ledelse skal sikre optimale resultater for enhetene VMT, VVS, industri og servicesenter i regionen. Regionen har en samlet omsetning på over 2 mrd NOK og dekker i hovedsak Stavanger, Bergen og Ålesund.

Den nye direktøren skal legge til rette for markeds- og salgsaktiviteter i regionen, i tett samarbeid med salg og kategori sentralt. 

Regionsdirektøren skal være en drivkraft i å implementere Brødrene Dahls strategi i regionen. Sammen med ansatte i regionen skal regionsdirektøren utvikle beste praksis både på salg, marked og service.  

Ønsket bakgrunn og erfaring:

• Solid erfaring fra kommersiell lederrolle med gode resultater

• Erfaring fra større selskapsstruktur/konsern og vant med å jobbe i matrise

• Forståelse for bransjen og aktørbildet

• Analytisk og strategisk, evner å løfte blikket og ser helheten

• Strukturert, ryddig og kvalitetsbevisst 

• Relevant høyere utdanning

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere Erik Bitar Linnerud, tlf. 958 77 007 eller Ole Petter Melleby, tlf. 412 23 030 i ISCO Group. 

Registrer CV og kortfattet søknad snarest og senest innen 28. mai 2023.

SØK HER

Brødrene Dahl har en solid økonomi og en eier med høy investeringsvilje og scorer generelt høyt på trivsel, engasjement og lojalitet i de årlige medarbeiderundersøkelsene. Kompetanse er en viktig verdi, og Brødrene Dahl tilbyr ulike programmer og kurs for videreutvikling av sine medarbeidere.