Jobb

Nordisk Fjellsikring søker anleggsleder

Nordisk Fjellsikring har solid vekst og trenger enda en anleggsleder ved flere av våre avdelinger. Vi ser etter dere som har erfaring fra bygg og anlegg og som har interesse for vårt fagfelt «fjellsikring».

Trives du i feltet, der arbeidet gjøres? Er du en ledertype som liker deg i uformelle miljøer, og gjerne tar i et tak med «gutta» på gulvet? Kribler det kanskje også litt når du ser ship shape byggeplasser, store anleggsmaskiner eller får kjøre lift? Da bør du lese videre her! I Nordisk Fjellsikring blir du del av et ambisiøst og fremoverlent selskap som vokser og virkelig satser på folka sine. Vi opplever vekst på både topp- og bunnlinje, og har gjennom målrettet arbeid tatt store steg de siste årene. Nå trenger vi en ivrig, ryddig og stødig anleggsleder med lyst til å lede prosjekter raskt fra vår avdeling i Bjerkvik, men også ved flere av våre andre avdelinger.

Som anleggsleder hos Nordisk Fjellsikring vil du jobbe i prosjektet, med de oppgaver vi har påtatt oss sammen med dyktige fjellsikrere. Du tar ansvar for planlegging og fremdrift og har et tett samarbeid med prosjektleder når du trenger det. I tillegg får du muligheten til å være støttespiller for noen av dine kollegaer, vi liker at kompetanse og erfaringer deles.

Vi vil gjerne snakke med deg som har skaffet deg erfaring og kompetanse med arbeid som gjøres ute i prosjektene. Vi håper også at du liker folk, god kommunikasjon og motiveres av muligheten til å påvirke og skape vellykkede prosjekter. Nordisk Fjellsikring har rom for ulike typer mennesker, og er fra før en fargerik gjeng med mye ulik erfaring. Du er en som vet at man bør spille på den enkeltes unike styrker, og at magi skapes når helt vanlige folk får gode forutsetninger til å gjøre en skikkelig jobb. Det er dette vi skal bygge videre på sammen.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Du vil være prosjektlederes støttespiller på anleggsplassen og ha administrativ oppfølging av prosjektet
 • Du får ett lederansvar for 10 til 12 av våre medarbeidere som jobber ute på prosjektene
 • Du er ansvarlig for gjennomføringen av prosjektet ditt, det får du til sammen med resten av prosjektteamet
 • Dokumentasjon i prosjektene gjøres kontinuerlig, profesjonelt og er ditt overordnede ansvar
 • Planlegging, herunder økonomi/fakturering, personell, fremdrift, kvalitet og HMS er en naturlig del av hverdagen
 • Økonomisk og kontraktsmessig oppfølging sammen med prosjektleder

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse innen bygg- og anleggsfag fra høyskole eller teknisk fagskole
 • Erfaring som anleggsleder, prosjektleder eller annen anleggsledelse er ønskelig og så er vi også nysgjerrige på nyutdannede med et «prosjektleder gen»
 • God økonomi- og kontraktsforståelse er nødvendig
 • HMS, KS- og risikostyringskompetanse er positivt
 • Førerkort klasse B
 • Vårt arbeidsspråk er norsk og engelsk, du bør beherske disse godt både muntlig og skriftlig
 • Kremmerånd

Personlige egenskaper:

 • Du er selvgående, ryddig og ansvarsbevisst – det er vi andre også
 • Du har en god planleggingsevne og liker at prosjekter leveres profesjonelt
 • Du håndterer stress, løser utfordringer og problemer når de dukker opp
 • Du er engasjert og liker pulsen i prosjektene, kanskje også fjellsikringsfaget
 • Du byr på gode samarbeidsegenskaper og liker å kommunisere godt med andre

Dette får du hos oss:

 • Et arbeidsmiljø med et smittende engasjement og mye stolthet for jobben vår
 • En JA bedrift, vi sier aldri nei til en utfordring – sammen løser vi det meste
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver innen vårt fag, her er det korte beslutningsprosesser
 • Muligheten til å oppleve Norges flotte natur, vi har oppdrag i alle kriker og kroker av landet
 • Flotte kunder og leverandører, de vil støtte seg på din kunnskap og levere materiell og utstyr der du trenger det
 • Konkurransedyktige betingelser, forsikringer og AFP ordning

Arbeidssted: Kristiansand og flere andre steder i landet

Søknadsfrist: Vi tar imot søknader kontinuerlig, og kaller inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Kontaktpersoner:

-Marit-Helen Kåring, Mobil: 90 74 56 69

-Daglig leder; Vegar Gjerden, Mobil: 95 89 27 02

Søknad sendes til: [email protected] merkes: Anleggsleder

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder i Nordisk Fjellsikring, Vegar Gjerden, på tlf: 958 92 702, eller rekrutteringspartner Marit-Helen Kåring på e-post: [email protected] eller tlf: 907 45 669.

Om arbeidsgiveren

Nordisk Fjellsikring – «vi sikrer Norden».

Nordisk Fjellsikring AS (tidligere Gjerden Fjellsikring AS og Visinor AS) besluttet våren 2023 å bli til ett selskap. Vi ville bli Norges største bedrift innen fjellsikring. Sommeren 2023 byttet vi navn og valgte oss Nordisk Fjellsikring AS. Nå er vi 190 ansatte og er markedsledende innenfor vårt fagfelt. Til sammen har vi over 600 års erfaring. Vi er alle stolte av jobben vår og det samfunnsnyttige arbeidet vi gjør – «vi sikrer Norden». Vi brenner for faget og vi brenner for et særskilt godt arbeidsmiljø, kvalitet og miljø.

Vi er en del av et konsern, Nordisk Bergteknik AB, det gjør at vi er mer enn 1300 kollegaer som samarbeider godt, tilgjengelig og tilstede i hele Norge og Sverige. Konsernet jobber sammen med fagområdene berg og grunn, er spesialister på fjellsikring, fjellsprenging og fundamentering.

I Nordisk Fjellsikring er vi ISO sertifiserte i 9001 ledelse, 14001 miljø og 45001 arbeidsmiljø. Vi utfører over 300 prosjekter hvert år i hele Norge. Dette gjør vi i fra våre 6 avdelinger strategisk plassert rundt i Norge, og slik skal det fortsette å være. Vi ønsker tilstedeværelse i markedet og er i vekst, det gir spennende muligheter også for nye kollegaer.

Vi digger når våre medarbeidere utvikler seg og presterer i sine roller, og kanskje også vokser videre i andre roller hos oss eller i konsernet. Vi har alltid vært tidlig ute med nye maskiner og løsninger for utførelse av våre arbeider, helt siden oppstart av bedriftene. Det ønsker vi å fortsette med, være bransjeledende innen ny teknologi, maskiner og løsninger i våre prosjekter.