Jobb

Heidenreich søker lastebilsjåfør

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Industriveien 6, 2020 Skedsmokorset
Tittel: Lastebilsjåfør

Sprek pensjonist? Er du ledig noen dager i uken? Har du erfaring fra distribusjon? Da er dette den perfekte jobben for deg. Vi ser etter deg med høy arbeidsmoral og god fysikk! Du setter kunden i forsetet og er opptatt av kvalitet i alt du gjør.

Vi er på utkikk etter deg som vet at transport er en presis bransje!

Heidenreich søker vi nå en erfaren sjåfør som er tilgjengelig for oppdrag på dagtid og noe natt. Er du på utkikk etter kjøreoppdrag for en seriøs arbeidsgiver er dette den perfekte jobben for deg. Du skal laste/losse og kjøre distribusjon av varer til Heidenreich’s egne butikker og kunder i Stor Oslo.

Vi kan tilby et godt og hyggelig arbeidsmiljø sentralt på Skedsmokorset. Her får du ordnede arbeidsforhold, god opplæring og konkurransedyktige betingelser, i tillegg til en helt ny lastebilpark. 

Du må ha:

-Førerkort klasse C
-Truckførerbevis for T1
-Yrkeskompetansebevis
-Erfaring fra distribusjonskjøring
-Flytende norskkunnskaper
-Oppstart omgående med god opplæring. 

Har du det vi leter etter, så håper vi du søker i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktperson: Lin Athea Chan

Telefon: 97 76 83 99

SØK HER

Om arbeidsgiver:

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 30 avdelinger/servicesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 2 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG. Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet.

God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Heidenreich er en del av europas største og veldrevne grossist som igjen bidrar til god konkurransekraft for våre kunder