Jobb

Geberit søker Head of Sales BTB

Vår nåværende Head of Sales B2B går av med pensjon, og vi søker hans etterfølger. Geberit er et velfungerende markedsledende selskap der den rette vil få mulighet til å påvirke utviklingen slik at Geberit fortsetter å være i front i markedet. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og har en sentral posisjon i den norske organisasjonen. 

ANSVARSOMRÅDER:

 • Overordnet ansvar for salg og salgsaktiviteter til proff kunder – rørgrossister, rørleggerbedrifter, industri og OEM.
 • Lede og utvikle en organisasjon med totalt 17 dyktige medarbeidere innen KAM, oppsøkende salg, prosjektsalg og CRM, inkludert personalansvar for to Regionsjefer med tilhørende team.
 • Jobbe systematisk og målrettet for å sikre høy kundetilfredshet i proffmarkedet, og lønnsom vekst som overgår markedet. 
   

ARBEIDSOPPGAVER:

 • En viktig oppgave for stillingen vil være å ivareta kundeforholdet til grossister som er vår største distribusjonskanal. Geberit er også svært opptatt av å skape preferanse hos beskrivende ledd og rørleggere slik at vi er en foretrukken leverandør i hele verdikjeden.
 • Eierskap til årlig markedsplan og aktivt samarbeid med andre avdelinger internt for å optimalisere verdien av vår samlede leveranse.
 • Integrert og viderekommende bruk av CRM verktøy i salgs- og selgerstyring.
 • Coache, trene og utvikle salgsorganisasjonen slik at vi også fremover kan sette standarden i bransjen.
 • Du vil ha personalansvar for medarbeidere og ledere som er geografisk spredt, og har en nøkkelrolle i å støtte, utvikle og motivere disse i deres daglige arbeid.
 • Stillingen som Head of Sales B2B er en nøkkelrolle i Geberit Norge, og vil ha en betydelig påvirkning på prioriteringer og resultater for den norske organisasjonen.

VI SØKER:

For å lykkes i rollen er det ønskelig at du har høyere utdanning innen økonomi, administrasjon, markedsføring eller ingeniørfag. I tillegg vil erfaring fra VVS eller nærliggende bransje være ønskelig. Du har allerede ledet større salgsorganisasjoner med gode resultater, og har særlig god forståelse for kanalsalg – push & pull.  

Som leder er du en stabil og samarbeidsorientert lagspiller, analytisk med god tallforståelse, strategisk tenkende og strukturert med en sterk kommersiell drive og har evne til å omsette overordnede mål til praktiske og resultatrettede salgsaktiviteter.

Som person er vi opptatt av at du kjenner deg igjen i våre verdier: Integritet, Lagånd, Ydmykhet, Evne til fornyelse og Begeistring.

Hverdagen hos oss inkluderer posisjonering og salg av en produtbredde som strekker seg fra tekniske produkter bak veggen til synlige designorienterte produkter foran veggen, og kontakt med et stort antall stakeholders. Det er derfor viktig at du evner å jobbe strukturert og målrettet og har en ydmyk og fleksibel tilnærming til arbeidet og menneskene rundt deg.

VI KAN TILBY:

Som ansatt i Geberit vil du jobbe med markedsledende produkter, få konkurransedyktige betingelser, firmabil, gode forsikringsordninger og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Geberit har også et aksjeprogram for alle ansatte som er med på å bygge et solid team rundt verdiene – integritet, lagånd, begeistring, ydmykhet og evne til fornyelse

Lønn: Konkurransemessige vilkår
Søknadsfrist: Søknader tas i mot og behandles fortløpende
Arbeidssted: Lørenskog

For mer informasjon om rollen ta kontakt med:

Bjørn Erik Graff på tlf. +47 970 555 87, e-post: [email protected]

Øyvind Skarholt på tlf. +47 982 19 541, e-post: [email protected] for en uforpliktende samtale. 

I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader vurderes fortløpende. 

SØK HER

Om Geberit:

Geberit-gruppen er en europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits, og har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land. Selskapet hadde i 2022 en nettoomsetning på 3,2 milliarder sveitsiste franc. Geberit-aksjene er notert på børsen SIX Swiss Exchange.

Bærekraft har alltid vært veldig viktig for Geberit og utgjør en del av selskapets identitet. Vi legger stor vekt på å sikre hensynet til miljøet, økonomiske faktorer og sosiale spørsmål og har for tredje år på rad oppnådd Platinum nivå (topp 1%) i EcoVadis.

Geberit AS i Norge med sine to brands – Geberit og Porsgrund – har ca. 50 ansatte, og omsatte for over 550 MNOK i 2022. Våre produkter spenner fra rørsystemer og sisterner bak veggen til porselen, dusjtoaletter, sluk og møbler foran veggen. I tillegg har vi produkter for industrien (skipsbygging og havbruk). Med høy innovasjonsgrad og fokus på kundeopplevd kvalitet er vi markedsleder i Norge. Hovedkontoret er på Lørenskog og vi har avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og Porsgrunn.

For mer informasjon se www.geberit.no og porsgrundbad.no