Jobb

Dyktig BIM-tekniker ønskes – bli en del av vårt engasjerte team hos MB Stillas

Søknadsfrist: 08.10.2023
Arbeidsgiver: MYLIFT & BORUD STILLAS AS
Tittel: BIM-tekniker

Vi opplever sterk vekst, og trenger en dyktig BIM-tekniker som ønsker å utvikle og styrke teamet gjennom denne reisen! Denne rollen kan sitte enten på Skedsmo, Vinterbro, Lillehammer eller Hamar. Du vil jobbe tett med vår andre BIM-tekniker og våre prosjektledere.  

Som BIM-tekniker har du ansvar for å utvikle 3D-modelleri på bestilling fra prosjektledere, men vi ønsker også at du bruker din erfaring og ekspertise til å gå sammen og finne de beste mulige løsningene for hvert prosjekt. Det hender også at modeller må revideres og forbedres underveis, og det er viktig at du utviser fleksibilitet rundt dette. Videre er det en viktig oppgave å utføre kvalitetskontroll av ferdigstilte modeller, samt dokumentasjon på gjennomført arbeid. Du vil ha mest kontakt internt i MB Stillas, men det vil også være noe kundekontakt hvor det er viktig at du evner å sette seg godt inn i kundens ønsker og behov.  

Vi ser for oss at du har gått teknisk fagskole, enten BIM eller teknisk tegning. Du behersker Autodesk Revit, og har kjennskap til andre BIM-verktøy. Du bør også ha inngående forståelse og kunnskap om Solibri, og kunne bruke dette som verktøy i arbeidsprosessen. Du trenger ikke å ha mange års erfaring, men du må være lærevillig og ha et ønske om å løfte og utvikle både deg selv og avdelingen du kommer inn i. Vi ser også for oss at den rette kandidaten i dag kan ha en lignende type jobb, men er åpne for at det kan være i andre bransjer enn bygg og anlegg. Som person er du strukturert og selvstendig samt god teknisk forståelse og ha gode dataferdigheter. 

Noe av det vi kan tilby deg:  

Dette er en jobb med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Du blir en del av er godt arbeidsmiljø hvor lagånd og samspill på tvers av avdelingene kjennetegner oss. Du får jobbe i et ambisiøst og offensivt selskap med kollegaer som har pågangsmot og evne til å lykkes. Selskapet er preget av solide økonomiske resultater, tilfredse kunder og høy kvalitet i våre leveranser. Hos oss får du gode muligheter for faglig og personlig utvikling og konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Greit å vite: 

  • Søknadsfrist: 08.10.23
  • Arbeidssted: Skedsmo, Lillehammer, Hamar eller Vinterbro 

Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med oss ved: 

Dag Haavardsen:

Epost: [email protected].

Mobil: 970 78 748

Sofie Hangaard Linge:

Epost: [email protected].

Mobil; 476 78 701.  

MB Stillas er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av kjønn, nasjonalitet, livssyn og etnisk bakgrunn. Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Om arbeidsgiveren:

MB Stillas AS (Mylift & Borud Stillas AS) er nå blitt en del av Renta AS. Renta AS ble etablert som selskap i Norge i 2018, da det finske morselskapet Renta Oy kjøpte vestlandsfirmaet Flexleie (50 ansatte og 120 mill. i omsetning). I 2021 kom nordnorske Byggesystemer med på laget (180 ansatte og 285 mill. i omsetning). I april i 2022 ble østlandsaktøren Utleiesenteret kjøpt opp (80 ansatte og 305 mill.). I 2023 ble Høyde-Service Utleie og Mylift Gruppen kjøpt og er dermed også en del av Renta. Renta AS er nå blant de største selskapene innen utleie av maskiner, stillas og øvrig utstyr til bygg- og anleggsbransjen. Vi er over 650 ansatte fordelt på 32 avdelinger.

MB Stillas bytter navn til Renta Stillas og fortsetter i eget selskap. Som en totalleverandør av alle typer stillasløsninger tilbyr vi utleie, frakt og montering av stillas i ett og samme firma. Dette gjør oss til en svært pålitelig og konkurransedyktig stillasentreprenør. For å lykkes med videre vekst og fremgang er vi avhengige av å ha flere dyktige og motiverte medarbeidere.

Spørsmål om stillingen:

Kontaktpersoner:

Dag Haavardsen, seniorrådgiver

Telefon: 97 07 87 48

Sofie Hangaard Linge, rådgiver research og analyse

Telefon: 47 67 87 01

SØK HER