Jobb

Distriktssjef Nordland søkes til Norges eldste rørgrossist!

Søknadsfrist: 29.01.2023
Sted: Bodø
Tittel: Distriktssjef

Det er fort gjort å ta for gitt at vi hver dag får rent vann inn – og kloakk ut. Sannheten er at det skjer takket være dyktige folk i VVS- og VA-bransjen. Og midt inni der, finner du oss: Heidenreich AS. Siden 1904 har vi som rørgrossist servert bransjen varer og tjenester av høyeste kvalitet på en stadig mer miljøvennlig måte. Det er vi stolte av! 

Da vår nåværende Distriktssjef har bestemt seg for å gå over i en annen stilling hos oss, søker vi nå hans etterfølger. Dette er en spennende stilling for deg som drives av å skape resultater og lykkes gjennom andre. Du har en trygg og tillitsfull lederstil og du går foran som et godt eksempel. Som distriktssjef Nordland har du det overordnede ansvaret for å innfri forventet resultat og videreutvikle Heidenreich posisjon som seriøs og foretrukken leverandør og samarbeidspartner. Distriktet består per i dag av tre avdelinger, Bodø, Svolvær og Narvik. Hver avdeling består av flere dyktige selgere.  

Hva tilbyr vi?

Det å jobbe med noe som er samfunnskritisk gir salgsarbeidet en ekstra dimensjon. Blir du en del av Team-Heidenreich, vil du få en nøkkelrolle hos en etablert seriøst grossist i vekst, hvor du vil få tillit, myndighet og ansvar til å påvirke og tenke nytt. Du vil bli en del av et godt lederteam bestående av 10 distriktssjefer som ledes av salgsdirektør VVS. Arbeidshverdagen vil være variert og noe reisevirksomhet må påregnes. Firmabil inngår i stillingen. 

Arbeidsoppgaver og ansvar:

 • Lede, utvikle og sikre at resultatene i distriktet er i tråd med vedtatte mål
 • Budsjett-, resultat- og personalansvar 
 • Ansvar for å ivareta og styrke samarbeidet med eksisterende kunder
 • Relasjonsbygging opp mot potensielle kunder
 • Ansvar for lokale forhandlinger og avtaler mot kunder
 • Samarbeide tett med andre funksjonsområder i selskapet
 • Overordnet ansvar for å sikre ressursoptimalisering og god arbeidsfordeling

Hvem er du?

I tillegg til å være en trygg og tillitsfull leder er du strukturert og har gode kommunikasjonsevner. Du har lang salgserfaring og gjerne fra bransjen. Du trives med kunden i fokus og har stå på vilje. Du deler av din kunnskap og involverer de ansatte i arbeidet.  

Erfaringer og egenskaper:

 • Kjennskap til og erfaring fra VVS og/eller VA bransjen er ønskelig
 • Ledererfaring 
 • Kompetanse og erfaring med forhandlinger er ønskelig
 • God økonomisk forståelse er nødvendig
 • God brukerkompetanse innenfor IT
 • Gjerne formell utdannelse innen markedsføring/salg/økonomi, men dette kan kompenseres ved relevant erfaring fra salgsarbeid, evt erfaring fra bransjen.

Tiltredelse: Etter avtale

Om arbeidsgiver
Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 30 avdelinger/servicesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 1,6 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG. Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet. God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Heidenreich er en del av Europas største og veldrevne grossist som igjen bidrar til god konkurransekraft for våre kunder

Kontakt:
Ole Petter Klavestad, Salgsdirektør VVS
90863968
[email protected]

Mette Hareide, HR-sjef
+47 95991729
[email protected]

Søk her!