Jobb

Coromatic søker servicetekniker aggregat- Gruppe L

Er du en elektriker med sans for mekanisk arbeid? Da må du lese videre!

I rollen som servicetekniker vil arbeidshverdagen bestå av vedlikehold av reservekraftaggregater, samtidig som du sikrer at alle oppdrag blir fullført planmessig. Du vil også bistå ved opplæring hos kunder og svare på tekniske spørsmål. Du vil være selskapets representant mot eksisterende og nye kunder.

Du vil jobbe tett med kunder for å forstå deres behov, tilby skreddersydde løsninger og sørge for at deres systemer opererer optimalt. Med ansvar for alt fra rutinemessig vedlikehold til mer komplekse ombygginger, får du muligheten til å anvende og utvide din fagkunnskap i praksis. Stillingen er underlagt serviceavdelingen på Kjeller.

LES MER OM COROMATIC

Overordnede arbeidsoppgaver

 • Utføre service, vedlikehold og feilsøking av dieselgeneratorer
 • Ombygging og modernisering av aggregatstyringer og tilhørende systemer
 • Programmering og oppsett av kontrollsystemer
 • Gjøre seg kjent med tildelt oppdrag, og sørge for nødvendig innkjøp
 • Utføre tildelte oppdrag og fylle ut aktuelle sjekklister/kontrollister
 • Følge HMS rutiner
 • På sikt; inngå i 24/7 vaktordning

Ønskede kvalifikasjoner

 • Fagbrev innenfor elektrofag
 • Erfaring med el-installasjon
 • Evne til å lese elektrisk skjema
 • Må ha førerkort klasse B, ønskelig med BE
 • Må kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG
 • Komfortabel med Microsoft Office 365 Tools
 • Kommunisere flytende i norsk og engelsk, muntlig & skriftlig

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker å jobbe med mennesker, er serviceinnstilt og evner å jobbe selvstendig. Du bør også være fleksibel i forhold til reisedøgn, da reisevirksomhet må påberegnes. For å lykkes i denne rollen, er det viktig at du er strukturert og nysgjerrig, og har en sterk evne til relasjonsbygging. Det er også viktig at du er løsningsorientert, klar for å møte utfordringer med kreative og effektive løsninger.

Hvorfor Coromatic?

I denne rollen vil du jobbe med varierte arbeidsoppgaver og du får mulighet for både personlig og faglig utvikling, med tilgang på kurs i flere felt. Du blir en del av et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø, omgitt av engasjerte og dyktige kolleger. Arbeidsdagene preges av stor grad selvstendighet. I tillegg tilbyr vi konkurransedyktige vilkår, inkludert en god pensjons- og forsikringsordning. Stillingen innebærer også godtgjørelse for vaktarbeid, og du får firmatelefon og PC. Selskapet tilbyr tjenestebil for bruk i tjeneste.

Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, og vil være med på laget, er du velkommen til å bli med en fantastisk gjeng med erfarne og glade medarbeidere med enestående gruppedynamikk og ferdigheter på en spennende reise!

Selv om vårt kontor er underlagt serviceavdelingen på Kjeller, kan du også være bosatt i Oslo-området.

Kontaktperson: Ann-Christin Magnus

Telefon: 40 29 86 89

Om Coromatic:

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon til virksomhetskritiske funksjoner. Vi sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket. Selskapets kunder finnes innen flere ulike bransjer som finans, helsevesenet, forsvaret og mange andre organisasjoner med behov for tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon.

Coromatic tilbyr rådgivning, drift og vedlikehold. Vi designer, bygger og drifter teknisk infrastruktur på en energieffektiv måte. Coromatic har over 600 medarbeidere, og har levert løsninger og tjenester til over 5000 virksomheter i Norden. Coromatic er en del av E.ON konsernet.