Jobb

Brødrene Dahl søker Divisjonsdirektør VVS

Søknadsfrist: 14.05.2023
Tittel: Divisjonsdirektør VVS

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon innen segmentene VVS, vann og miljøteknikk (VMT) og industri i Norge og har en omsetning på ca. 8,4 mrd NOK. Selskapet har ca. 950 ansatte, 54 utsalgssteder, og et landsdekkende logistikksystem. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl er en del av Saint-Gobain Distribution Norway som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Du vil lede Brødrene Dahls største divisjon med mål om å videreutvikle forretningsområdet på produktsortiment samt løsninger og konsepter, hvor blant annet energi- og varmeløsning er sentralt. VVS-segmentet har en omsetning på ca. 4,4 mrd NOK

Divisjon VVS tilbyr et bredt sortiment av produkter, kompetanse og komplette tekniske løsninger. Forretningsområdet er markedsleder innen sitt segment og har et godt utgangspunkt for å lede an utviklingen i bransjen.

Brødrene Dahl har en ambisjon om å vokse videre på området, og søker en leder med god kommersiell og teknisk forståelse. Du skal jobbe tett med salgs- og regionsapparatet. En viktig oppgave blir å sette retningen for videre vekst for forretningsområdet, sikre godt samspill mellom kategori og salg og sørge for motiverte og engasjerte ansatte. Lederen av VVS-divisjonen vil bidra til å sikre videre lønnsom vekst for Brødrene Dahl i tråd med selskapets overordnede strategi.

Ønsket bakgrunn og erfaring:

  • Solid ledererfaring med forståelse for teknisk løsningssalg
  • Erfaring fra større selskapsstruktur/konsern og vant med å jobbe i matrise
  • Forståelse for samspill mellom kategori og salg
  • Forretningsorientert og tydelig kommersielt anlagt; ser og realiserer muligheter
  • Strukturert, analytisk og god på gjennomføring
  • Relevant høyere utdanning

Brødrene Dahl har en solid økonomi og en eier med høy investeringsvilje, og scorer generelt høyt på trivsel, engasjement og lojalitet i de årlige medarbeiderundersøkelsene. Kompetanse er en viktig verdi, og Brødrene Dahl tilbyr ulike programmer og kurs for videreutvikling av sine medarbeidere.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere Erik Bitar Linnerud, tlf. 958 77 007 eller Ole Petter Melleby, tlf. 41 22 30 30 i ISCO Group.

Registrer CV og kortfattet søknad snarest og senest innen 14. mai 2023iscogroup.no.