Jobb

Vil du jobbe med design i et dynamisk selskap med full fart inn i det grønne skiftet?

Jefferson Wells Logo

Søknadsfrist: 21.05.2023
Sted: Rakkestad, Østfold
Tittel: Design Ingeniør

Slåttland Mek. Industri søker en engasjert design ingeniør som ønsker å jobbe med design av kompliserte mekaniske produkter. 

Dine nye utfordringer og ansvarsområder

Som design ingeniør i Slåttland vil du ha mulighet til å delta i prosjekter fra tilbudsfase, gjennom produksjonsdesign og videre oppfølging under produksjon. Du får en unik mulighet til å jobbe tett på produksjonen og skape en jevn dialog som fører til de beste løsningene for våre kunder. Med stor påvirkning og ansvar i prosjektene vil du ha mange tverrfaglige kontakter bestående av interne prosjektmedlemmer fra engineering, dokumentasjon, produksjon, samt ekstern kontakt med kunder og leverandører. 

Stillingen rapporterer til Teamleder Design.

Hvem er du?

For å trives i rollen hos oss antar vi at du har et ønske om å utvikle deg sammen med oss i et hyggelig arbeidsmiljø. Du er kreativ, selvstendig og trives med detaljarbeid samtidig som du har helheten i sikte. Vi ser for oss at du har teknisk høyere utdannelse (teknisk fagskole, bachelor eller masternivå), med erfaring fra en eller flere av følgende: prosessindustri, rørdesign, sveisede stålkonstruksjoner, prosessmoduler, layout m.m. Kjennskap til NORSOK kravene anses som en fordel.

For å fylle rollen må du beherske et skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig. 

Hva får du?

Slåttland er blant de første i Norge som har bistått kunder med design og fabrikasjon av prosessanlegg til karbonfangst og hydrogen, samtidig som vi fortsetter solid leveranse til øvrige markeder. I denne rollen har man store muligheter for å utvikle seg i et tverrfaglig miljø med tilknytning til både Norge og Vietnam, i et team som i dag består av 5 designere. Du blir en del av en organisasjon med kolleger som bryr seg om hverandre, og som gir gode muligheter for egenutvikling – både faglig og personlig. 

Les mer om oss på: www.slattland.no

Søknadsinformasjon  

Jefferson Wells samarbeider med Slåttland i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.   

Merk! Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før annonsefrist.  

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;  
Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / [email protected] 
Sofie Hangaard Linge, mobil: +47 476 78 701 / [email protected] 

Om arbeidsgiveren

Slåttland har mer enn 30 års erfaring med design og fabrikasjon av komplekse prosessmoduler til olje- og gassindustrien. Denne kompetansen har gjort Slåttland til den foretrukne partneren for fabrikasjon av de noen av de første pilotanleggene for karbonfangst og hydrogen i Norge. I Slåttland Group er vi er et team på 65 personer med design-, produksjons- og engineeringsavdelinger både i Rakkestad og i Vung Tau, Vietnam.