Aktuelle prosjekter

LAB Entreprenør vinner boligprosjektet Sandsli Stasjon i Bergen

Bildet: LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo (tidligere Bonava) bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon i Bergen. Illustrasjon: Nåbo

LAB Entreprenør, et selskap i AF Gruppen, har inngått avtale med Sandsli Stasjon AS som er et heleid selskap av Nåbo AS (tidligere Bonava) om boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandli i Bergen.

Prosjektet består av et felles garasjeanlegg med 5 punkthus (S1-S5) og er delt i to byggetrinn. Byggetrinn 1 utgjør garasje, fellesteknisk infrastruktur, grunn, VA, utomhus m.m., samt Bygg S1 og Bygg S2 (94 leiligheter). Byggetrinn 2 utgjør Bygg S3, S4 og S5 (84 leiligheter)

-Vi er svært takknemlig for å bli valgt til å gjennomføre nok et spennende boligprosjekt for Nåbo, forteller administrerende direktør Gard Kvalheim.

-Vi gleder oss til å komme i gang med Sandsli Stasjon under vår nye merkevare Nåbo. Det har vært stor interesse for prosjektet og vi har tro på at vi tilbyr et boligprosjekt som vil treffe markedet godt. Vi er svært glade for å ha med oss LAB Entreprenør og har stor tillit til at de skal ivareta dette prosjektet på en utmerket måte, sier Regionsjef Therese Braseth i Nåbo.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på ca. MNOK 430 ekskl. mva. inkl. opsjoner.

Arbeidene på plassen er planlagt å starte i Q3 2024 med planlagt ferdigstillelse i Q3 2027.
Oppstart av prosjektet er avhengig av tilstrekkelig antall solgte leiligheter.

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

logo
Bjørn Laberg