Aktuelt

Instalcoselskap vant oppdrag på Construction City

Illustrasjon LINK arkitektur

Instalcoselskapet Lysteknikk Elektroentreprenør AS har fått i oppdrag å prosjektere og installere elektro i det nye kontorbygget Construction City i Oslo. 

Prosjektet har en estimert samlet ordreverdi for Instalco på ca. 250 millioner kroner. Prosjekteringen har pågått siden 2022, og installasjonene som nå er påbegynt, skal ferdigstilles i 2025. Oppdragsgiver er AF Gruppen.

Construction City-bygget på Ulven i Oslo blir et knutepunkt for den norske bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen. Det 11 etasjer høye kontorkomplekset med et samlet areal på over 100 000 kvadratmeter vil inneholde 4 500 arbeidsplasser. Construction City skal også fungere som et opplærings- og kompetansesenter.

– Vi er stolte over å være en del av dette store byggeprosjektet i Oslo. Vi har høy kompetanse og lang erfaring fra slike komplekse prosjekter, der utfordringen i dette tilfellet er størrelsen, sier Morten Haug, daglig leder i Lysteknikk.

Lysteknikk i Oslo er en totalleverandør av elektrotjenester med spesialkompetanse innen datasentre og sikkerhet. Selskapet utfører større prosjekter for offentlig og privat sektor samt mindre ettermarkeds- og serviceoppdrag. Virksomheten er delt inn i fire avdelinger: Prosjekt, Datasenter, Service og Sikkerhet.

Construction City-prosjektet skal gjennomføres i henhold til BREEAM Excellent.

Instalco er et av Nordens ledende installasjonsselskaper innen el, VVS, ventilasjon, kjøling, industri og teknisk rådgivning. Selskapet utfører prosjektering, installasjon, service og vedlikehold av eiendommer og anlegg i Sverige, Norge og Finland. Virksomheten drives gjennom rundt 130 datterselskaper, med støtte fra en liten sentral organisasjon.
Instalco er notert på Nasdaq Stockholm under ticker INSTAL.

logo
Bjørn Laberg