Nyheter

Heder til norske The Coring Company

Bildet: Frida Vonstad, CEO i The Coring Company på scenen i Singapore

Mo i Rana-baserte The Coring Company er kåret til ett av verdens beste techstartup-selskaper med 2 plass i She Loves Tech 2023.

The Coring Company har den siste uken vært i Singapore for å delta på She Loves Tech-konferansen og den globale konkurransen for tech-startups. Konkurransen samlet mer enn 14 000 startups fra over 76 land og 6 kontinenter.

«She Loves Tech» er verdens største oppstartskonkurranse for kvinner og teknologier. Dette er en global plattform som blant annet har forpliktet seg til å redusere finansieringsgapet for kvinnelige gründere.Konkurransen startet i mai i år og har flere faser. Først er det screening og forberedelse der en rekke kriterier vurderes, inkludert markedsmuligheter, sporbarhet, skalering og vekstpotensial, innovasjon og kreativitet, grunnleggerens kvalifikasjoner og teamets dyktighet.

LES OGSÅ: Tester ut innovativ teknologi

I Singapore følger de globale semifinalene, som vil tjene som den nest siste konkurranserunden samt en investor-demonstrasjonsdag, som gir oppstartsselskaper muligheten til å presentere for høytstående investorer direkte, for finansiering. Etter semifinalene, der alle de 29 regionale vinnerne blir redusert til de 10 beste finalistene, vil disse 10 beste oppstartsselskapene konkurrere om kontant- og investeringspriser, som en del av She Loves Tech Global Conference.

LES OGSÅ: The Coring Company lanserer SCS Exploration

– Å være i de globale finalene, som 1 av 10 selskaper, i en konkurranse som startet med 14.000 deltakere, er for oss en stor prestasjon. Det har vært en enestående uke i Singapore. She Loves Tech er en viktig nettverkskonkurranse for å møte andre kvinnelige gründere, mentorer, investorer og andre interessenter. Det har virkelig vært en flott læringsopplevelse og en ære å bli stemt frem som en av de beste oppstartsselskapene i verden, sier Frida Vonstad, CEO i The Coring Company.

Om The Coring Company (TCC):

TCC er et norsk teknologiselskap med hovedkontor i Mo i Rana. TCC utvikler software og hardwareløsninger for gjennomføring av grunn-undersøkelser innenfor Construction og Mining. Selskapet ble grunnlagt i 2019, og baserer sine produkter på patentert teknologi og forskning som grunnlegger og administrerende direktør Frida Vonstad, gjorde i forbindelse med sitt doktorgradsarbeide ved University College of London og Oxford University. Selskapets produkter/løsninger bidrar til å redusere kostnader, minske CO2-fotavtrykket og redusere risiko ved gjennomføring av grunnundersøkelser.

logo
Bjørn Laberg