Nytt om navn

Fikk medalje for lang og tro tjeneste i NESO

Bildet: Jack Johnsen flankert av NESO-direktør Karina Krane og tidligere direktør Jack Ruben Jensen

Medaljen kan søkes tildelt arbeidstakere som har jobbet i samme bedrift i minst 25 år, for å hedre innsatsen de har lagt ned på arbeidsplassen.

– Jeg blir både stolt, ydmyk og rørt på en gang – men mest stolt. Stolt av å være medarbeider og leder i en fantastisk administrasjon som ser, utfordrer og verdsetter medarbeiderne sine. Ydmyk på vegne av alt vi har oppnådd «på min vakt», sier Johnsen.

Han ble helt overveldet da han under NESOs julelunsj fikk tildelt æresmedaljen.

– Tusen hjertelig takk for denne flotte utmerkelsen – i kjent stil så jeg ikke den komme på forhånd, måtte han innrømme.

Suksesshistorie

Det var NESO-direktør Karina Krane og tidligere direktør Ruben Jensen som sto for utdelingen av prisen.

– Det er bare å bøye seg i støvet for hva Jack har fått til på sine 25 år i NESO. Han har vært med å utvikle og bygge opp alle skoletilbudene våre. Over 17.000 deltakere på NESOs kompetansetiltak dokumenterer at dette har vært og er en suksesshistorie, sier Krane.

– Jack er opptatt av kvalitet og at de kompetansetiltakene som iverksettes skal være målrettet og kundetilpasset. Han er en kollega som jeg setter utrolig stor pris på, legger hun til.

Bærebjelke

Det var tidligere NESO-direktør Ruben Jensen som ansatte Johnsen i NESO tilbake i 1998. Den gang hadde NESO to ansatte. I dag jobber det 19 stykker i organisasjonen som har sitt kontorsted i Svolvær.

– Etter hele 25 år med utrolig gode resultater er det helt naturlig for oss å tildele Jack Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Medaljen er i seg selv et lite kunstverk i sølv, og et varig bevis på Jack sin innsats og betydning. Medarbeidere som Jack er selve bærebjelken i et samfunn og som fortjener å bli synliggjort, sier Jensen.

Han beskriver Johnsen som en kollega med mye godt humør, kjapp replikk og en viktig bidragsyter til et godt arbeidsmiljø.

– Vi har reist og opplevd mye sammen gjennom alle disse årene, og utviklet et godt kameratskap. Jack byr på seg selv og er lett å bli glad i, sier Jensen.

– Jeg blir både stolt, ydmyk og rørt på en gang – men mest stolt, sier Jack Johnsen

Om NESO:

Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA (NESO) er den største organisasjonen for byggebransjen i Nord-Norge og Trønderlag, og den største frittstående næringslivsorganisasjonen i landsdelen.

NESO har 135 eiere / medlemsbedrifter fra hele landsdelen og Trønderlag, som i sum omsetter årlig for omkring 15 milliarder kroner og har ca. 5400 medarbeidere.

logo
Bjørn Laberg