Nytt om navn

Eaton ansetter to nye distriktssjefer

Bildet: Stian Nergård og Martin Aannestad. Foto: Eaton

Energistyringsselskapet Eaton har ansatt Stian Nergård og Martin Aannestad som distriktssjef for henholdsvis Oslo/Akershus og Buskerud/Vestfold. Begge distriktssjefene er nye i Eaton, og hadde sin første arbeidsdag i selskapet 3. april.

Stian Nergård er ansatt som distriktssjef for Oslo og Akershus. Han har bakgrunn som elektriker fra både små og store firma, i tillegg har han erfaring som konsulent hos Jefferson Wells. Han har en bachelorgrad i automasjon.

lignende rolle hos Onninen

– Eaton er et veletablert selskap jeg kjenner godt, og et riktig valg for meg: Noe som er kjent, samtidig som det er spennende med noe nytt, sier Nergård.
Martin Aannestad er ansatt som distriktssjef for Buskerud/Vestfold – og har også bakgrunn som elektriker.

– Jeg har jobbet som elektriker i 13 år, mye av tiden med styringssystemer. En av satsningene til Eaton er xComfort, som jeg er godt kjent med fra tiden som elektriker. Jeg har hatt en lignende rolle hos Onninen, og er dermed kjent med de fleste kundene i distriktet jeg skal jobbe med, sier Aannestad.

Sterkt navn blant elektrikere

Begge ser frem til å bruke sin erfaring og kompetanse til glede for Eaton og kundene. Nergård vektlegger kombinasjonen teknisk forståelse og å være interessert i mennesker.

– Jeg skal være med å skape gode kundeforhold. Mitt mål er å være til stede og løse utfordringer for kundene, utvikle prosjekter og samarbeide med prosjektutviklere. Jeg gleder meg til å bli varm i trøya og gjøre dette til min nye hverdag, sier han.

Aannestad understreker at Eaton har et sterkt navn blant elektrikere i Norge.

– Eaton har et produktspekter hvor man får utfordret seg selv i hverdagen, og selskapet utvikler produkter i takt med tiden. Jeg har jobbet med forskjellige løsninger for både montører i felt og saksbehandlere og har god kjennskap til hvordan de jobber både inne og ute i bedriftene, sier han.

Kommer til å utgjøre en forskjell

Aannestad legger til at han ser frem til å samarbeide med kollegaer i Eaton for å sikre at Eaton blir førstevalget for kundene. 

– Sammen med mine nye kollegaer og kundene skal vi finne de beste løsningene i markedet!
Salgsdirektør Øystein Engebretsen i Eaton er entusiastisk med tanke på sine nye distriktssjefer.
– Vi har stor tro på at Martin og Stian kommer til å videreutvikle forretningen til Eaton i to store og viktige geografiske områder. Begge har en bakgrunn og erfaring som vil komme våre eksisterende og nye kunder til gode, sier han.

logo
Bjørn Laberg