Produktnyheter

Dia Proff Norge AS introduserer betongherdekabel

Bildet: Betongherdekabelen er særlig nyttig når betong skal støpes under kalde forhold. Den fungerer ved at den festes til armeringen og kobles til strøm for å unngå at betongen fryser før herdeprosessen er ferdig. Foto: Dia Proff

Dette er en varmekabel som er spesielt utviklet for å fremskynde herdeprosessen i betong. Betongherdekabelen er særlig nyttig når betong skal støpes under kalde forhold. Den fungerer ved at den festes til armeringen og kobles til strøm for å unngå at betongen fryser før herdeprosessen er ferdig.

enkel å legge

Kabelen kuttes jevnt med overflaten når betongdekket er ferdig herdet. Kabelen har kun en tilkoblingskabel og er en type 2-leder, noe som gjør den enkel å legge og bruke på ulike typer betongprosjekter, inkludert gulv, vegger og bygningselementer. Lasse Tveten, anleggsleder hos Agaia, har allerede prøvd Dia Proff Norge AS sin betongherdekabel og er meget fornøyd med resultatene.

– et nødvendig verktøy

– Vi støpte et gulv tidligere i -5 grader og ventetiden før overflatebehandling var fra kl. 14.00-20.00. Når vi benyttet varmekabelen og støpte kl. 12.00, så var dekket ferdig pusset kl. 15.30. Dette er helt gull og vi kommer til å bruke disse på vinteren heretter, sier Tveten.

– Betongherdekabelen er et nødvendig verktøy for alle som jobber med betong og vil sikre rask og effektiv herding av betongen, spesielt i kalde perioder. Dia Proff Norge AS er stolte over å tilby denne innovative teknologien til byggebransjen og ser frem til å se de positive resultatene den vil gi for deres kunder, skriver Dia proff Norge i en pressemelding.

logo
Bjørn Laberg