Aktuelt

– Denne typen eksklusive rammeavtaler er sjeldne i vår bransje

Bildet: Avdelingsleder Knut Schawland hos RenCon Trondheim

Totalentreprenøren HENT AS har nå inngått en eksklusiv nasjonal rammeavtale med RenCon for alt kjøp av armeringstilbehør og forbruksmateriell til sine prosjekter.

– Vi er veldig stolte av denne nasjonale avtalen med HENT. Dette markerer med all tydelighet vår posisjon som en komplett leverandør av forbruksmateriell til betongentreprenører over hele landet, sier direktør i RenCon, Jarle Kristiansen.

Som en heleid og integrert del av Norges største byggevareaktør Optimera, har RenCon et unikt landsdekkende tilbud innenfor logistikk og lagerføring. De kan også tilby en rekke digitale tjenester og produkter fra Optimera som forenkler hverdagen for betongentreprenørene. HENT har gjennom en årrekke hatt ansvaret for mange store byggeprosjekter i Norge, både for det offentlige og det private.

– Vil hjelpe oss i komplekse betongprosjekter

– Vi er godt fornøyde med avtalen vi har signert med RenCon. De har gode priser og logistikkløsninger, og med Sika som hovedleverandør på vanntettingsløsninger, er vi trygge på at RenCon har kompetanse til å hjelpe oss i komplekse betongprosjekter, sier leder for rammeavtaler i HENT, Jens Ohlgren Østvik.
Avdelingsleder Knut Schawland hos RenCon Trondheim har hatt ansvaret for forhandlingene. Han beskriver prosessen frem til signering som grundig, tillitsbasert, åpen og ærlig, og er ydmyk i forhold til jobben som nå følger.
– Vi ser virkelig frem til å starte samarbeidet. Det er nå når avtalen er inngått den virkelige jobben starter for oss, sier Schawland.

– Sjelden med eksklusive rammeavtaler

Fra sine seks forskjellige avdelinger i Trondheim, Sandnes, Oslo, Trondheim, Kristiansand og Ilseng skal RenCon sørge for at HENT AS til enhver tid har det de trenger av armeringstilbehør og forbruksmateriell.
– Denne typen eksklusive rammeavtaler er sjeldne i vår bransje. Nå kan HENT konsentrere seg om produksjon av sine betongkonstruksjoner ute på prosjektene, og ha et fast kontaktpunkt hos oss i RenCon når de skal ha armeringstilbehør og annet forbruksmateriell til betong uansett hvor de befinner seg i landet, sier Knut Schawland.

logo
Bjørn Laberg