Aktuelt

Byggtorget hedret forhandlere og leverandører

Bildet: Årets Byggtorget-forhandler 2023: Byggtorget Martin Lid. Fra venstre: Jon Bjarne Lid, Morten Furseth, Kåre Fleten, Morten Lid, Janusz Nowinski, Erling Engen og Jon Sigurd Gjerme. Foto: Kilian Munch / The Event

Under årskonferansen til byggevarekjedene Byggtorget og Byggeriet ble Årets forhandler, Årets leverandør og Årets messestand kåret.

Det var Byggtorget Martin Lid Trelast AS i Voss som ble Årets beste Byggtorget-forhandler 2023. 

– Vi er kjempeglade og stolte over å vinne prisen som årets forhandler. En spesiell takk til våre flinke ansatte som gjør dette mulig. Takk til gode kunder, leverandører og alle i Mestergruppen for et inspirerende samarbeid 2023. Dette gir oss god motivasjon for videre utvikling og samarbeid i 2024, sier daglig leder, Jon Bjarne Lid.

Byggtorgets kjededirektør, Morten Furseth, er imponert over årets forhandler.

– Vi er veldig imponert over alt som Byggtorget Martin Lid Trelast har fått til. De har vært medlem hos oss i 14 år, og i 2023 har de lagt ned en formidabel innsats. De har levert gode resultater i et krevende marked, og over lang tid. De er sterke bidragsytere og svært gode ambassadører til kjeden vår. Vi gratulerer så mye med den velfortjente prisen, forteller Furseth.

Årets leverandør

I tillegg ble Bygg1 kåret til Årets Byggtorget leverandør 2023.

– Byggtorget har stemt frem Bygg1, og absolutt ikke for første gang, fordi de er en gjeng hyggelige og imøtekommende ansatte, som har et effektivt ordremottak og høy leveringspresisjon. I tillegg, skulle uhellet være ute, er de svært profesjonelle på reklamasjonshåndtering, forteller Mestergruppens innkjøpsdirektør, Einar Mørland.

Bildet: Årets Byggtorget leverandør 2023: Bygg1. Her ser vi Bygg1 med blant annet Johan Høydal, Kristian Storelv, Baard Ludviksen og Egil Skar, samt Tonje Throndsen og Cathrine Holm Dahle fra Mestergruppen.

Årets beste messestand

Årskonferansen ble holdt i Lillestrøm og pågikk over to dager. Her ble det holdt fagseminarer med ulike tema, prisutdeling og messe. Årets beste messestand ble i år Talgø MøreTre.

– Leverandørene jobber hardt hele året, men vi vet de legger en ekstra innsats i stand i forkant av messen. Og årets stand handler jo nettopp om utforming av stand, budskap og inspirasjon. Byggtorgets medlemmer stemte frem Talgø Møretre, som ikke bare hadde fokus på årets tema: «Cowboy» iført rutete skjorter med sheriffstjerner, men de gjør flid med standen og gir god informasjon og inspirerer til å selge nettopp deres produkter, sier Einar Mørland.

Bildet: Årets beste messestand på årskonferansen ble Talgø MøreTre.

 Årets Byggeriet-forhandler 2023

Under årskonferansen ble også Årets Byggeriet-forhandler 2023 kåret, og det ble Byggeriet Johs E. Øvsthus AS i Voss som gikk til topps i kåringen.

– 2023 har vært et krevende år både for oss og byggebransjen. Derfor var det overraskande, og ekstra kjekt, å vinne denne prisen i år! Det er en fin anerkjennelse å få som avslutning på 2023, en motivasjon inn i 2024 – og ikkje minst ein velfortent ros til alle mine kollegaer som står på hver dag for bedrifta, forteller Sjur Hermann Rørlien som er daglig leder hos Byggeriet Johs E. Øvsthus AS.

– Årskonferansen til Byggtorget 2024 var en stor suksess, og vi ser at verdien av å møtes er større enn noen gang. Vi ser frem til å fortsette arbeidet med å støtte medlemmene og bransjen som helhet, og ser allerede frem til neste års konferanse, avslutter Byggtorgets salgs- og markedssjef, Helle Pernille Watten Sørensen.

logo
Bjørn Laberg