Nytt om navn

Bonava henter inn Eie-sjef

Bonava satser stort på Østlandet. Mariell Hernandez Berg er ny salgssjef hos Bonava.

Mariell ble hentet inn fra Eie Eiendomsmegling hvor hun jobbet som fag,- og kvalitetssjef siden 2016. Hun skal hjelpe Bonava med å nå målet med å bli blant de topp-tre utbyggerne i Oslo-regionen de neste årene.

Salgs,- og markedsteamet har fem ansatte med Mariell Hernandez Berg som splitter ny salgssjef. I løpet av det siste året har Bonava bygget seg opp fra nesten fra scratch med 7 ansatte til 27 i dag.

Regionleder Matilda Vinje har hatt travle dager med å ansette fagfolk i alle ledd.

– Vi er særdeles fornøyd med at vi tiltrekker oss noen av de dyktigste fagfolkene i bransjen. Mariell bidrar til å løfte vår ferske salgsorganisasjon opp fram med sin energi, dyktighet og erfaring fra eiendomsbransjen Vi har mange spennende prosjekter på gang på Østlandet, som er ute for salg – og som kommer for salg, sier regionleder hos Bonava Oslo, Matilda Vinje.

Hernandez Berg skal lede et salgsteam på seks personer fra Bonavas splitter nye kontorer på Skøyen. Hun blir også sterkt delaktig i prosessene rundt tomtekjøp og prising av nye leiligheter.

– Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Jeg ble ansatt 1. februar, og foreløpig er vi alle plassert på hjemmekontor. Men både teamet mitt og jeg gleder oss til å flytte ned på Skøyen til våre nye kontorer, sier hun.

Bonava er et nytt merkenavn i Oslo-regionen. Bonava kjøpte nemlig Urbanium i desember 2019, og overtok selskapets portefølje Mariell Hernandez Berg kan fortell om en ung, og motivert organisasjon.

– Det blir en ekstra driv og energi når flesteparten er nye. Vi har hentet inn dyktige fagfolk fra bygge,- og salgsbransjen, og har store ambisjoner. Per i dag er vi Oslo-regionens sjette største boligutvikler. Men innen de neste tre årene håper vi på å være blant de tre-fire største. Vi begynner å bygge opp en stor tomtebank, og større skal den bli, sier Berg.

logo
Redaksjonen