Boligbygg

– Boligene har truffet markedet godt

– Vi har hatt en lukket salgsstart i januar kun for de som meldte sin interesse for boligene i bygg A. Vi er glade over å ha solgt 7 av 20 leiligheter. Boligene har truffet markedet godt og nå begynner den offisielle salgsstarten 7. februar, sier Elin Merete Ommen som er salgs- og markedssjef hos Mestergruppen Eiendom.

Det er Mestergruppen Eiendom og Hersleth Eiendom som står bak boligprosjektet Vestbyhagen. Her skal det bygges 14 lavblokker med totalt ca. 200 leiligheter. Første trinn består av 72 leiligheter fordelt på fem bygg som er tre og fire etasjer høye.

Byggene oppføres med ytterveggselementer i tre og etasjeskiller i massivtre.

– Boligene passer for førstegangskjøpere, men også for de som ønsker å investere i eiendom. Leilighetene i bygg A varierer i størrelse. Vi bygger 1- til 3-roms som er fra 26 til 49 kvadratmeter. De er areal- og energieffektive, har flott utsyn utover Vestby og ligger sentralt med gangavstand til det meste, forteller Ommen.

Overtagelse for bygg A er i løpet av 2025, mens bygg C og D overleveres over sommeren. Her bygges større 2- til 4-roms leiligheter. Det er satt opp et visningssenter på byggeplassen til Vestbyhagen.

Bildet: Vestbyhagen ligger sentralt i Vestby.

Boligprosjektet ligger i kort avstand fra Vestby storsenter, matbutikker, tannlege, frisør, skoler, barnehage og idrettshaller. Det er gode turmuligheter med umiddelbar nærhet til skog og mark. Toget til Oslo tar ca. 24 minutter. Om sommeren er det kort vei til strender som Hvitsten, Bråtebukta, Emmerstadbukta og havneperlen Son.

Byggherre og entreprenør
Husjordet AS er byggherre (50/50 eid av Mestergruppen Eiendom og Hersleth Eiendom). Den familieeide bedriften Hersleth Entreprenør er totalentreprenør for prosjektet. Byggevarer og kjøkken leveres av XL-BYGG Ski.

Les mer om Vestbyhagen her

logo
Bjørn Laberg