Aktuelt

Blåne-Kuben vekker oppsikt

Kuben er et nyskapende tilbyggskonsept utviklet av hus- og hytteprodusenten Blåne

Kuben, et nytt tilbyggskonsept utviklet av hus- og hytteprodusenten Blåne AS, innoverer hvordan man bygger på eksisterende hus og gir de nytt arealeffektivt tilbygg.

Blåne-Kuben ble lansert på Boligmesse 2024 på Hamar (19. – 21. april 2024), og ble kåret til beste stand av en jury som også inkluderte besøkende. Prisen ble gitt med bakgrunn i hvordan Kuben ble helhetlig presentert, samt gjennomføringen av selve standen. Kuben er designet og produsert med høy kvalitet av Blåne AS i Fåvang i Gudbrandsdalen, og er ikke bare et tilbygg, men en revolusjon innen byggeindustrien, og en effektiv og enkel måte å utvide hjemmet ditt på med nye 15 m2.

Tilbyggskonseptet gir en rekke fordeler som vil appellere til både
privatpersoner og entreprenører.

– Med kort byggetid, enkel byggeprosess som kun krever meldepliktig byggesøknad (opp til 15m2) og fleksible løsninger som kan tilpasses individuelle behov, gjør Kuben det enkelt å skape drømmehjemmet uten å tømme lommeboken, mener Peter Lederer, daglig leder hos Blåne AS.

Bærekraft står i sentrum for Kuben. Med all produksjon i Norge, kortreiste materialer av høy kvalitet fra Gausdal Land, og samarbeid med lokale underleverandører som Elektro Øst og Ramsøy Rørlegger, sikrer vi ikke bare kvaliteten på produktet, men vi også styrker lokalt næringsliv. Vårt mål er å tilby en bærekraftig og prisgunstig løsning som gjør det mulig for folk å realisere sine boligdrømmer, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller miljøhensyn, understreker Lederer.

På Boligmesse 2024 på Hamar møtte representanter fra Blåne mange nysgjerrige og entusiastiske besøkende på sin stand, hvor Kuben ble lansert som en verdensnyhet.

– Kuben fikk betydelig oppmerksomhet fra besøkende til standen og høstet mange lovord for sin enkle, fleksible og prisgunstige løsning for påbygg av hus, enten om man ønsker en ny spisestue, ekstra bad, større kjøkken eller sette sammen to Kuber til en utleiehybel, sier Lederer avslutningsvis.

logo
Bjørn Laberg