Nyheter

BerryAlloc har oppgradert Bodø flyplass

Nylig ble oppgraderingen av Bodø Lufthavn lansert, og hvor mer enn 1,9 millioner passasjerer nå får tilgang til en ny og moderne Lounge. Det nye samlingsstedet er blitt til gjennom et samarbeid mellom Avinor og BerryAlloc og som har innredet både på gulv og vegger ved innsjekking og en ny Lounge.

– Vi er veldig stolt av å ha fått muligheten til å presentere oss ytterligere for det Nord-norske publikum, og spesielt siden Bodø er valgt som Europeisk kulturhovedstad i 2024, sier administrerende direktør Trygve Martinsen i BerryAlloc Norden.

Ny innsjekking og Lounge

Lanseringen av den nye Loungen er et ledd i arbeidet med den nye flyplassen i Bodø og som etter planen skal stå ferdig i 2029. Flyplassen vil være dimensjonert for en passasjerstrøm på 2,3 mill i året, fordelt på ca 40 000 flybevegelser. I den forbindelse har Ny Lufthavn Bodø ønsket å vise frem hvordan den nye flyplassen vil bli seende ut.

– Vi har derfor fått anledning til å utsmykke veggene ved innsjekkingen og Loungen. Hensikten har også vært å gi de reisende en bedre passasjeropplevelse og gi disse en følelse av å sitte i den nye terminalen, sier en stolt Martinsen.

Nytt og bærekraftig

Ifølge Martinsen har det vært et viktig kriterium fra Avinor Bodø Lufthavn at oppgraderingen skulle preges av noe nytt og bærekraftig, med hensyn til farge og materialvalg. Samtidig ønsket de at passasjerene skulle få en loungefeeling, som byr på kos og hygge. Det vil være mulighet for å kjøpe kaffe og andre småvarer i loungen 24/7.

– Vi er særlig fornøyde med at vi ble valgt som leverandør fordi vi har et sortiment som står for kvalitet, bærekraft, estetikk og moderne trender. Både gulv, vegg og fjellformasjonen er derfor lagt med produktet Grand Majestic, Katla Nordic, sier han.

Godt samarbeid med stort potensial

BerryAlloc roser samarbeidet med Avinor Bodø Lufthavn, ikke minst fordi de har fått deltatt aktivt i arbeidet med design- og dekorvalg.

– Samarbeidet med Bodø Lufthavn har gått knirkefritt og det har vært en fryd å jobbe med en veldig profesjonell og serviceinnstilt organisasjon. Begge parter har vært opptatt av at dette samarbeidsprosjektet skal gi noe for begge parter. Vi har derfor også fått ansvar for og muligheten til egen profilering, blant annet logo og innhold på skjermer i terminalen. 

– Samlet sett blir BerryAlloc nå svært synlig på en stor og viktig markedsplass, gitt at flyplassen er en sentral lufthavn for kortbanenettet i Nord-Norge. Alle de mindre flyplassene langs Helgelandskysten og Lofoten har direkte tilknytning til Bodø og passasjerene består av pendlere, forretningsreisende og turisme, som vi gleder oss til å synliggjøre oss for, avslutter Martinsen.

logo
Bjørn Laberg