Produktnyheter

Alvdal Skurlag lanserer Alvdal Royal+

Bildet: Fra venstre: Esten Strømseng, markedssjef Alvdal Skurlag, Martin Axén, Area Sales Manager – Sweden/Norway og Lars Nyborg, Senior Manager, Technical Services.

Alvdal Skurlag kan nå tilby markedet en Royalkledning som tilfredsstiller myndighetenes krav til brannklasse D.

– Rent utseendemessig er det liten eller ingen forskjell fra Alvdal Royal. Forskjellen ligger kun i kledningens evne til å motstå brann. Alvdal Skurlag har årelang kompetanse og står for naturekte kvalitetsprodukter. Kunden skal føle trygghet, tillit og ærlighet ved å benytte oss og våre produkter. Vi har i lengre tid testet Royal+ i våre anlegg her på Alvdal. Den kjemiske løsningen er utviklet av vår leverandør på Royaloljer, Koppers Performance Chemical, og testet og godkjent hos DBI/Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, sier administrerende direktør i Alvdal Skurlag, Berit Nordseth Moen, i en pressemelding.

– Etter en intensiv utviklingsperiode sammen med Alvdal Skurlag, er vi stolte av å kunne presentere en løsning til markedet. Vi har kombinert våre kompetanser innenfor teknologier til beskyttelse av tre mot både råte og brann, forteller Martin Axén, Area Sales Manager Koppers Performance Chemicals.

Alvdal Royal+ er formstabil, krever lite vedlikehold, og har den samme gode beskyttelsen mot råte som den ordinære royalkledningen. I tillegg er nå bruksområdene betraktelig utvidet, og kledningen kan brukes på alle bygg hvor kravet er brannklasse D.

– Alvdal Royal+ kledning produseres nå fortløpende på våre anlegg. For Alvdal Skurlag, og byggenæringen, representerer denne innovasjonen en ny epoke. Den beste kledningen, Alvdal Royal+, er nå på markedet, sikrere og mer ettertraktet enn før. For oss betyr dette at vi vil befeste og styrke vår posisjon som en spesialisert produsent av Royal kledning, og markerer et nytt og spennende kapittel i selskapets historie. En historie som startet i 1955, og som gjennom all tid har vist et fremoverlent selskap med stor vilje til investering, og utvikling, i takt med markedets behov og krav, sier Berit Nordseth Moen avslutningsvis i pressemeldingen.

Bildet: Rent utseendemessig er det liten eller ingen forskjell fra Alvdal Royal. Forskjellen ligger kun i kledningens evne til å motstå brann.
logo
Bjørn Laberg