Nytt om navn

Ahlsell Norge kjøper samtlige aksjer i T O Slettebøe

Bildet: Fra venstre: Øyvind Skjærstad Ramsøy – regional salgssjef VA Ahlsell, Paul Egil Garvik – regionssjef Sør-Øst Ahsell, Åse Slettebøe – eier/administrasjon T O Slettebøe, Aksel Slettebøe – eier/daglig leder T O Slettebøe, Lars Erik Finne – direktør M&A Ahlsell, Erik Tandberg – regional salgssjef Industri og Bygg Ahlsell, Johan Stille – head of M&A Ahlsell (konsern)

Selskapet leverer de fleste produkter som brukes i industriell sammenheng. Fra verktøy, maskiner og utstyr til festemidler, brann- og fallsikkerhet, transmisjoner og pneumatikk. Selskapet har 46 ansatte med en omsetning på
133 millioner i 2022. Oppkjøpet er en viktig del av Ahlsells satsing i Kristiansand og i industrisektoren.

sofistikerte løsninger

– T O Slettebøe AS er kjent for sin kvalitet, tilgjengelighet og service. De har en helt unik fagkompetanse innen industrisektoren som Ahlsell har som mål å vokse i. Som representant for noen av verdens ledende produsenter har selskapet gjennom en årrekke utviklet og levert sofistikerte løsninger. Dette i tett samarbeid med sine kunder. Gjennom oppkjøpet får vi 46 nye kollegaer med spesialkompetanse innen sitt fagområde. T O Slettebøe har en meget god posisjon i markedet, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell, i en pressemelding.

Enda bedre tilbud til kundene

For både T O Slettebø og Ahlsell handler oppkjøpet om å skape et enda bedre
tilbud til kundene. Fremover vil T O Slettebøe sine kunder få tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og suverene logistikktilbud. Ahlsells kunder vil i enda større grad oppleve at de får «alt på ett sted».

– For oss er leveringspresisjon, pålitelighet og kvalitetsprodukter av avgjørende betydning. Ahlsell er i en klasse for seg selv på alle disse områdene. Det at oppkjøpet kommer til å gi et løft for alle kundene våre har vært av avgjørende betydning, sier Aksel Slettebøe som er daglig leder og eier i T O Slettebøe AS.

– T O Slettebøe sin mangeårige suksess er et resultat av kompetente og serviceinnstilte medarbeidere som leverer gode produkter og løsninger som proffkundene stoler på. Alt dette blir med videre, og sammen skal vi nå sikre et enda bedre tilbud til fagfolk i industrisektoren, tilføyer regionssjef Paul Egil Garvik i Ahlsell.

Fremmer mer miljøvennlige løsninger

Ahlsells bærekraftstrategi preges av mottoet «handlekraft på bærekraft». Også her ser Ahlsell klare fordeler for kundene og markedet i forbindelse med oppkjøpet av T O Slettebøe.

– Med T O Slettebøe på laget ser vi fram til å fortsette vårt arbeid med å skape et mer bærekraftig samfunn. Selskapet har en egen serviceavdeling som utfører mekanisk service, sikkerhetsservice og reparasjon både i eget verksted og ute hos kunden, så vel som tilbud om reservedeler til en rekke av sine produkter. Dette vet vi bidrar til merverdi for kunden i form av mer lønnsomme og bærekraftige løsninger over tid. Noe vi også har høyt fokus på i Ahlsell, avslutter Runar Hansesætre i pressemeldingen.

logo
Bjørn Laberg