Aktuelt

Advansia utvider sitt tjenestetilbud innen digital transformasjon

Bildet: Rune Hjortdahl, leder for Digital Services i Norge (t.v.) og Christopher Klepsland, adm.dir. Advansia.

Advansia innlemmer nå AFRY sin digitale enhet, Digital Services, i virksomheten.

– Vi har gjennom en årrekke samarbeidet på prosjekter og oppdrag for felles kunder. Denne faglige bredden har gjort oss kapable til å håndtere høy grad av kompleksitet på vegne av våre oppdragsgivere i mange samfunnsviktige prosjekter. Sammenslåingen vil gi markedet tilgang til et komplett fagmiljø for oppdrag hvor prosjektutvikling, gjennomføring og digital transformasjon går hånd i hånd, sier Christopher Klepsland, adm.dir. i Advansia.

heve kvalitet i leveransene

Digital Services har et sterkt prosjekt- og rådgivingsmiljø med 120 eksperter. De bistår kunder i offentlig og privat sektor med blant annet rådgivning, planlegging og ledelse av digitale prosjekter, bruk av teknologi og digitale løsninger ved større byggeprosjekter, og virksomhetenes digitale omstilling.

Advansia har en klar målsetting om å benytte teknologi for å effektivisere og heve kvalitet i leveransene i alle faser av kundenes prosjekter og for å utvikle kundens etablerte virksomhet. Selskapet har allerede ekspertise innen organisasjonsutvikling, cybersikkerhet og sikker digitalisering. Med Digital Services på laget, styrker selskapet disse fagmiljøene.

Et integrert digitalt tjenestetilbud

Ifølge Klepsland har de to virksomhetene mange fellesnevnere: – Vi er begge rådgivere på kundesiden, har samme forretningsmodell og jobber med mange av de samme offentlige kundene, eksempelvis innen helse, forsvar, utdanning og samferdsel.

Advansia og Digital Services har jobbet og jobber sammen på flere prosjekter, som for eksempel Politiets nasjonale beredskapssenter, ny legevakt i Oslo, ny lufthavn Bodø og flere av de nye sykehusene i Osloregionen.

etterspør mer helhetlige tjeneste

– Vår erfaring er at kundene etterspør mer helhetlige tjenester, og de ønsker støtte til utvikling, organisering og sikker digital transformasjon i både prosjekter og egen virksomhet. Med vår bredde i kompetanse kan vi hjelpe dem med alt dette, avslutter Klepsland.

Etter planen blir Digital Services en fullintegrert del av Advansia i løpet av 1. kvartal 2024.

Om Advansia: 

Advansia er en ledende rådgivnings- og ingeniørvirksomhet med Norges som tilbyr fremtidsrettede og bærekraftige løsninger innen prosjekt- og byggeledelse, sikkerhetsrådgivning, cybersikkerhet, forvaltning og drift, organisasjonsutvikling, ledelse og teamutvikling og anskaffelser og juridiske tjenester m.m.

Advansia har kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger, Molde, Ålesund, Kristiansund og Bodø. Advansia er en del av AFRY, en global ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhet.

logo
Bjørn Laberg