Produktnyheter

Gjør dokumentasjon enklere med QR-kode på spann

Bildet: De nye spannene med QR-koder markerer også en overgang til emballasje laget av resirkulert plast. For Flügger er det et strategisk mål at 90 % av malerspannene skal bestå av 55 % resirkulert plast.

Flügger lanserer nå sine nye blå spann laget av resirkulert plast, som vil bli brukt til en rekke av selskapets produkter. I tillegg til den nye fargen og økt bruk av resirkulert plast, vil malermestere kunne skanne en QR-kode for direkte tilgang til produktdokumentasjonen.

I dagens byggebransje er det avgjørende for malere å ha full kontroll på dokumentasjonen, da dette kan være forskjellen mellom å tape eller vinne et oppdrag. Derfor har Flügger utviklet nye spann som gjør det mulig å hente all nødvendig dokumentasjon via en QR-kode. Håpet er at dette vil lette byrden for malermesteren.

– Når vi ser på markedet og snakker med profesjonelle malere, er det ikke bare det solide håndverket som er viktig. Dokumentasjon har blitt en del av hverdagen, og som leverandør til malerbransjen har vi et ansvar for å gjøre det så enkelt som mulig, sier Rolf Gjølberg, landssjef for Flügger i Norge.

Bildet: Rolf Gjølberg, landssjef for Flügger i Norge

I den forbindelse påpeker han at all dokumentasjon nå er lett tilgjengelig.

– Våre nye spann har en QR-kode som gjør det enkelt for malermesteren å finne spesifikke produktdata i Flügger Document Manager. Dette gjør det lettere å by på bærekraftige byggeprosjekter og frigjør tid til det maleren er best på, forteller Gjølberg.

En «ny» farge med betydning

De hvite spannene har vært synonymt med Flügger i flere tiår, og det er ikke uten et visst vemod at fargen nå skifter til blå.

– For å sikre gjenkjennelighet er den nye blåfargen nøye utvalgt for å ligge så nært Flüggers karakteristiske blåfarge som mulig, forteller Gjølberg og fortsetter:

– Vi vet at fargen betyr mye for kundene våre. Derfor har vi valgt en lett gjenkjennelig farge til de nye spannene. Det som ikke endrer seg, er den høye kvaliteten. Som Flügger-kunde kan du være sikker på å finne akkurat det samme i spannet som alltid.

Et skifte til resirkulert plast

De nye spannene markerer en overgang til emballasje laget av resirkulert plast. For Flügger er det et strategisk mål at 90 % av malerspannene skal bestå av 55 % resirkulert plast.

– Det er viktig for oss å utvikle gode løsninger og tjenester for kundene våre. Derfor er 55 % av den totale mengden plast brukt i produksjonen av våre egne produkter resirkulert. På denne måten kan du med god samvittighet ta med deg et spann med Flügger-maling til oppdraget ditt, utdyper Gjølberg, og avslutter:

– Vi jobber kontinuerlig med å redusere vårt CO2-avtrykk og utfordrer stadig oss selv på hva vi kan gjøre. Et godt skritt på veien er å bruke mer resirkulert plast i spannene våre.


Produksjonen av de nye blå spannene er i gang, og innen kort tid vil de gradvis bli tilgjengelige i butikkene.

logo
Bjørn Laberg