Hvis du er i byggebransjen så vet du at flere og flere byggeprosjekter etterspør intelligente energiløsninger. Energikrisen og det grønne skiftet krever innovative løsninger og samarbeid på tvers kompetanseområder. Lett-Tak Systemer AS, Isola Solar og TGN Energy har tatt dette på alvor. Med lang erfaring fra byggebransjen, og en felles interesse for energieffektive bygg, har vi utviklet E-TAK for bruk på nye bygg.
60% Høyere energiopptak
Solcellepanelene kan produsere strøm fra begge sider, og er vinklet slik at solenergien tas opp både fra direkte solstråler og fra den høyrefleksive takmembranen som kaster sollyset tilbake til baksiden av panelene. Tester viser at energiopptaket er 60% høyere enn på tradisjonelle paneler
Se mer på www.e-tak.no
Smart energistyring
Smart energistyring sikres ved hjelp av software som beregner optimal bruk og lagring. Løsningen kommuniserer med både strømprisene og værvarselet, og vet derfor når det er fornuftig å bruke solenergi, når det er fornuftig å spare, og når det er smart å selge.
Store energibesparelser i taket
Energiutnyttelsen optimaliseres ytterligere fordi taket i løsningen isolerer svært godt, og er spesielt godt egnet til mekanisk sikring av solpanelene. Taket har hard overflate og monteres raskt av egne montører. Solcellestativene monteres også enkelt uten å skade isolasjonen under, og uten å bruke tunge betongklosser. Montering rett på den harde overflaten sikrer en lav totalvekt og et tett tak. Takelementene har lavt CO2-avtrykk, er gjenbrukbare og gir null avtrykk på byggeplass.
Se mer på www.e-tak.no
Kontakt oss direkte:
Salgs- og markedssjef Tommy Nilsen, Lett-Tak Systemer AS | [email protected] | Tlf. 924 59 987
Faktaboks:
E-TAK er et fremtidsrettet energitaksystem bestående av tak, patenterte solcellepaneler, batterier og styringsenhet. Med E-TAK kan du:
- Produsere, spare og konservere fornybar energi.
- Systemet produserer mer energi enn tradisjonelle solcellepaneler
- Det et beregner optimal energibruk og lagring, og gjør nye bygg svært energieffektive.
- I tillegg kan overskuddsstrøm fra solcellepaneler lagres og selges til strømmarkedet.