Jobb

HRP søker byggeleder

Har du en lidenskap for byggeprosjekter? Trives du med fleksibilitet i hverdagen og en arbeidsplass som støtter dine ambisjoner? Da er HRP stedet for deg!

HRP er landsdekkende med hovedkontor i Bjørvika i Oslo og regionskontorer i hele Norge. Selskapet går gjerne nye veier for å sikre de beste løsningene for sine oppdragsgivere og har et særskilt fokus på å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe med prosjekter fra tidlig utredningsfase og lede prosjektene gjennom alle faser. Hos oss får du utvikle deg faglig sammen med over 500 spesialister innenfor prosjekt- og byggeledelse, Digital transformasjon, ITB, miljø og bærekraft, prosjektering og arkitektur, samt IT-sikkerhet og beredskap.

Vi ser etter vår nye kollega til kontoret i Oslo for å styrke vårt team innen byggeledelse. Håper det er deg vi leter etter!

 Hva kan vi friste med?

Hos oss får du sjansen til å jobbe i et fantastisk arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som er klare til å spille på lag med deg. Du får stor påvirkning på din egen arbeidsdag, spennende roller i interessante prosjekter, og ikke minst et stort ansvar.Våre ansatte beskriver kulturen vår med ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet. Vi tror at disse faktorene er grunnen til at vi stadig vekk havner på listen over Norges beste arbeidsplasser, ifølge «Great Place to Work»-undersøkelser. 

Andre goder vi byr på:

  • Gode utviklingsmuligheter, blant annet gjennom HRP Academy
  • Konkurransedyktige betingelser (inkludert pensjon og forsikringsordninger)
  • Fleksibel arbeidstid (+/- tid)
  • Et flott kontor midt i Barcode i Oslo
  • Et uformelt miljø med ambisiøse og fremoverlente kollegaer
  • Muligheter for å delta i sosiale aktiviteter og faglige nettverk

 Hvem er vår drømmekandidat?

Du har relevant erfaring fra offentlig byggherre og/eller privat entreprenørvirksomhet, og har jobbet med formålsbygg. Vi ser for oss at du motiveres av ansvar under frihet og at du trives i et miljø med høyt faglig engasjement.. Her får du sjansen til å vise dine løsningsorienterte og nysgjerrige ferdigheter, noe dine kolleger vil sette stor pris på!I denne stillingen får du ansvaret for ledelse og gjennomføring av både større og mindre byggeprosjekter. Arbeidsoppgavene vil variere i kompleksitet og omfatte alle faser i prosjektene, fra planlegging til ferdigstillelse.

Arbeidssted: Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo

 Formell kompetanse/erfaring:

  • Minimum 3 års relevant erfaring som prosjektingeniør, anleggsleder eller byggeleder
  • Minimum bachelor- eller fagskoleutdanning innen bygg
  • SHA-erfaring er en stor fordel
  • Erfaring med NS8405 og/eller NS8407
  • Kjennskap til byggherreforskriften og Norsk Standard

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen, eller er du nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt, så kan vi ta en kaffekopp og bli bedre kjent!

Kontaktperson: Astrid Bugge, direktør Oslofjord

Telefon: 98 00 37 36

Søknadsfrist: 25. november 2024

Om arbeidsgiveren:

HRP er en landsdekkende kompetansebedrift innen by og samfunnsutvikling. Vår visjon er perfekt bruk av samfunnets ressurser.

For å treffe de riktige beslutninger, før, under og etter et prosjekt, har vi i dag et svært bredt sammensatt og høyt kompetent fagmiljø, sammensatt av ingeniører, samfunnsøkonomer, bygningsøkonomer, grunnerververe, miljørådgivere, jurister, sikkerhetsrådgivere, arkitekter og planleggere.

Suksesseventyret startet på Hønefoss i 2005, men tre medarbeidere. I dag er vi til stede på 26 lokasjoner med flere enn 520 medarbeidere over hele Norge. 

LES MER OM HRP HER