Nytt om navn

Henning Larsen utvider teamet innen landskapsarkitektur

Bildet: Irene Crowo Nielsen (t.h) er ansatt som Lead Design landskapsarkitekt og Martha Andrea Denneche som landskapsarkitekt. Foto: Melisa Fajkovic

– Irene Crowo Nielsen og Martha Andrea Denneche er to dypt engasjerte landskapsarkitekter som står klare til å designe for fremtiden, sier Lars-Erik Vedvik Hansen hos Henning Larsen.

Arkitektstudioet Henning Larsen styrker satsingen på landskapsarkitektur og ansetter Irene Crowo Nielsen som Lead Design landskapsarkitekt og Martha Andrea Denneche som landskapsarkitekt.

Crowo Nielsen kommer fra stillingen som assosiert partner i A-Lab. Som Lead Design i Henning Larsen Norge får hun det overordnede ansvaret for å etablere visjon og sette retning i landskapsprosjektene.

Noe av det jeg er mest trukket mot hos Hennig Larsen er den sterke kompetansen vi har på tvers av fagområder. Sammen har vi mulighet til å skape de mest robuste, levende, funksjonelle og bærekraftige byrommene, sier hun.

Uterom på lag med naturen

Martha Andrea Denneche kommer fra landskapsarkitekturfirmaet BOGL Norge, og tar med seg bred prosjekterfaring.

– Jeg brenner for å utvikle vakre uterom som spiller på lag med naturen, noe som er helt i tråd med Henning Larsens DNA og satsingsområde. Jeg gleder meg til å bli en del av det store og fremoverlente fagmiljøet her, sier Denneche.

Nysgjerrighet som utgangspunkt

Seksjonsleder for landskapsarkitektur i Oslo, Lars-Erik Vedvik Hansen, gleder seg over utvidelsen av teamet.

– Nysgjerrighet, innovasjon og engasjement er noe av det vi er mest opptatt av i Henning Larsen. Det bringer våre nye medarbeidere med seg i store mengder. Vi er bedre rustet enn noen gang for å skape prosjekter i verdensklasse for kundene våre, sier han.

logo
Bjørn Laberg