Aktuelle prosjekter

Consto vinner boligprosjekt i Nittedal

Bildet: Byggetrinn to av Rotneshagen består av 50 leiligheter, hvorav 43 er leiligheter i størrelsen fra 30 - 136 kvadratmeter, samt syv små hus i størrelsen fra 170 -180 kvadratmeter. Illustrasjon: Eve Images

Consto har inngått kontrakt med Oxer Eiendom AS om bygging av
Rotneshagen på Rotnes i Nittedal kommune.

Det er Oxer Eiendom AS sitt selskap Rotneshagen Bolig 2 AS som står for utbyggingen. Rotneshagen utgjør byggetrinn to, der første byggetrinn allerede er ferdigstilt. Byggetrinn to består av 50 leiligheter, hvorav 43 er leiligheter i størrelsen fra 30 – 136 kvadratmeter, samt syv små hus i størrelsen fra 170 -180 kvadratmeter. Kontraktssummen er på om lag 232 millioner kroner.

Boligene vil holde høy standard, med spennende arkitektur og et tiltalende uteområde med mye grøntarealer. I tillegg skal prosjektet BREEAM-sertifiseres til Good. Rotneshagen har sentral beliggenhet i Nittedal, som har lange tradisjoner innen foredling av trelast. Prosjektet ønsker å ta vare på tradisjonene og videreføre dem, og samtidig ha et moderne uttrykk. Fasadene blir derfor i panel med detaljer i skarpe farger som kontrast til det tradisjonelle. I tilknytning til prosjektet bygges parkeringskjeller på 1500 kvadratmeter under høyhuset.

– Dette er vårt første oppdrag for Oxer Eiendom. Vi er ydmyke og takknemlige over å ha bli valgt som totalentreprenør for dette prosjektet, sier Bjørn Rojahn Breian, regionsjef for Consto region Øst, som skal utføre oppdraget.

– Vi ser frem til et godt samarbeid med Oxer Eiendom, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven. Byggeprosjektet blir funksjonelt og estetisk tiltalende, sier prosjektleder i Consto, Ole Herlofsen.

– Vi er veldig fornøyde med å få en så erfaren entreprenør som Consto med på laget, og vi gleder oss til gjennomføringen. Vi setter i gang så snart vi har solgt ca. 30 prosent av enhetene, sier prosjektsjef hos Oxer, Hans Petter Semlitsch.

Consto er et av landets ledende konsern innenfor bygg og anlegg. Vår ambisjon er å være konkurransedyktig når det gjelder planlegging og gjennomføring av bærekraftige prosjekter. Gjennom kompetente medarbeidere, lokalkunnskap og gode samarbeidspartnere har konsernet sterk gjennomføringsevne til å realisere komplekse oppdrag. Consto har
virksomhet i alle landets regioner, samt byggevirksomhet i Sør-Sverige. Konsernet har mer enn 1 300 årsverk i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

logo
Bjørn Laberg