Jobb

Ny Struktur AS søker Senior Rådgivende Ingeniør (RIB)

Vil du være med på å styrke vårt faglige fellesskap?

Ny Struktur AS er en av Norges ledende uavhengige rådgivere innen bærekraftige konstruksjoner, og enestående i Norge på prosjektering av massivtre og limtre.

Som senior RIB hos Ny Struktur vil du bli en del av et engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Vi søker en erfaren RIB og prosjektleder som ikke bare deltar, men aktivt tar ansvar for prosjekter, tilbud og fag- eller markedsområder. Du vil være en nøkkelperson fra dag én og raskt få lede egne prosjekter og påvirke både din egen og bedriftens utvikling. Du vil samarbeide med dyktige og engasjerte kolleger som deler sin brede erfaring og kompetanse for å støtte hverandre.

Dine typiske arbeidsoppgaver vil inkludere:

• Prosjektering av spennende bærekonstruksjoner

• Prosjektledelse, koordinering og samarbeid i prosjekteringsgrupper, med fokus på fremdrift og tekniske avklaringer med kunder og andre prosjektaktører.

• Globalanalyser

• BIM-modellering: utforming av modeller og detaljtegninger

• Veiledning av junior medarbeidere og fungere som intern fagressurs.

• Aktiv deltakelse i tilbudsarbeid og kundeoppfølging.

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

• Fra 5 til 50 års erfaring som prosjekterende RIB med prosjektansvar.

• Spisskompetanse innen prosjektering av fundamentering, plasstøpt betong, prefab-systemer, trekonstruksjoner og/eller rehabilitering.

• Kjennskap til standarder og offentlige krav til prosjektering av konstruksjonssikkerhet.

• Evne til å avklare nødvendig informasjon, definere arbeidsoppgaver og arbeide frem løsninger for å opprettholde fremdrift i prosjektene.

• Gode samarbeidsevner og et ønske om å bidra til vårt positive arbeidsmiljø.

• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk.

Det viktigste for oss er å finne deg som er trygg i rollen som RIB, med et ekte engasjement for prosjektering og for vårt fellesskap. Vi ønsker en person som kan bidra til å løfte oss videre og samtidig hjelpe våre juniorer med å utvikle seg.

Superbonus

Vi synes det er spennende om du også har et stort engasjement for noe utenom jobb, som du kan dele med oss. Blant våre ansatte finner vi klatrere, skiløpere, dansere, musikere og ivrige surdeigsbakere!

Om arbeidsgiveren:

Ny Struktur ble etablert i 2016 som et svar på markedets økte etterspørsel etter spisskompetanse innen prosjektering av større trekonstruksjoner. I dag er vi en av Norges ledende uavhengige rådgivere innen bærekraftige konstruksjoner, og enestående i Norge på prosjektering av massivtre og limtre.

Våre RIBer prosjekterer konstruksjoner med fokus på å hjelpe våre kunder med å bygge sikre, materialeffektive og montasjevennlige løsninger. Vi jobber med både store og små prosjekter – fra hytter til 16-etasjers høyblokker – og deltar i alle faser av prosjektutviklingen, fra mulighetsstudier til detaljprosjektering. Våre kunder inkluderer byggherrer, arkitekter, entreprenører, eiendomsutviklere og massivtreprodusenter.

Vi er i dag 18 ansatte som holder til midt i Oslo sentrum, i nyoppussede og lyse lokaler med takterrasse. Vi har et ungt, engasjert og inkluderende arbeidsmiljø, og vi legger mye innsats i å være det aller beste stedet å jobbe for alle våre ansatte – både faglig og sosialt. Vi arrangerer jevnlige sosiale tilstelninger og aktiviteter, inkludert årlig julebord, julibord og studieturer. I tillegg tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, bonusavtale, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt fri i romjulen og påsken.

Vi har fire kjerneverdier som guider vårt arbeid:

• Vi gjør kundene våre gode: Vi er opptatt av god kommunikasjon med våre kunder, for å se og møte deres behov. Vi skal ha høy kompetanse og integritet, og levere kvalitet i alt vi gjør. Hos oss jobber hyggelige og reale folk som er vennlige i møte med kunder og samarbeidspartnere.

• Vi skal være et supert sted å jobbe: Ny Struktur skal være en arbeidsplass som tar godt vare på våre ansatte i alle livsfaser. Vi ønsker å være et ledende fagmiljø som gir våre ansatte både utfordringer og mestring i sin arbeidshverdag. Vi har en uformell og hyggelig bedriftskultur.

• Vi skal utvikle oss og vokse trygt: For å fortsette å utvikle oss, er vi alltid nysgjerrige og åpne for nye utfordringer. Veksten skal ikke gå på bekostning av vår kultur og kompetanse; vi skal være en trygg arbeidsplass og samarbeidspartner på lang sikt.

• Vi skal legge til rette for bærekraftige valg: Det er viktig for oss å gi gode råd som muliggjør bærekraftige valg for våre kunder. Vi fokuserer på bærekraft i våre egne beslutninger og drift.

Arbeidssted: Torggata 10, 0181 Oslo

Kontaktpersoner:

HR-ansvarlig May-Linn Sortland, mobil: 90 02 68 66

Daglig leder Anders S. Nygård, mobil: 92 01 91 71

SØKNADSFRIST: 13.10.2024