Aktuelle prosjekter

Vinner leilighetsprosjekt i Sandefjord

Bildet: Strøm Gundersen Vestfold er valgt av Boligbyggelaget USBL som entreprenør for oppføring av det nye leilighetsbygget Møllers Gate i Sandefjord. Illustrasjon: Spir Arkitekter

AF Gruppens datterselskap Strøm Gundersen Vestfold er valgt av Boligbyggelaget USBL AS som entreprenør for oppføring av det nye leilighetsbygget Møllers Gate i Sandefjord. Kontrakten gjennomføres som en samspillskontrakt og har en verdi på ca. MNOK 122 ekskl. mva.

Prosjektet omfatter prosjektering, rivning av eksisterende bebyggelse og oppføring av et nytt seks-etasjers leilighetsbygg med totalt 36 leiligheter og tilhørende utomhusarbeider. Byggets første etasje skal inneholde en kombinasjon av næringslokaler og parkeringsarealer. Prosjektet er totalt 4.800 kvm BTA.

– Vi setter stor pris på tilliten fra Boligbyggelaget USBL for oppdraget med å prosjektere og bygge Møllers Gate. Vi ser frem til et videre godt samspill med kunden, sier Yngvar S. Brekke, daglig leder i Strøm Gundersen Vestfold.

Oppstart prosjektering er september 2024 og byggetid er 16 måneder. Byggestart forutsetter nødvendige myndighetsgodkjennelser og tilfredsstillende finansiering.

logo
Bjørn Laberg